Προφίλ

Ερωτήσεις

Bonus Πρόγραμμα

On Line Πληρωμή

Επικοινωνία

Η Διατροφή


Το πρώτο ερώτημα που δημιουργείται είναι το τι παραπάνω έχει αυτή η διατροφή να προσφέρει σε σχέση με τις τόσες διατροφές που υπάρχουν. Αυτό που πάντα εγώ λέω είναι ότι μπορείς να πας στην πόλη με αεροπλάνο, με τρένο, με λεωφορείο, με ποδήλατο ή με τα πόδια! Το πώς θα πας είναι δική σου επιλογή! Το ίδιο ισχύει και με τις διατροφές που υπάρχουν.

Υπάρχουν διατροφές με τις οποίες θα χάσεις τα περιττά κιλά! Το θέμα είναι αν θέλεις να χάσεις τα περιττά κιλά με τρόπο υγιή, γρήγορο και αποτελεσματικό ή αν θέλεις να καταστρέψεις τον οργανισμό σου χάνοντας κάποια κιλά στην αρχή, ύστερα μπλοκάροντας τον μεταβολισμό σου και στο τέλος καταλήγοντας με περισσότερα κιλά από αυτά που είχες όταν ξεκίνησες την προσπάθειά σου.

Τι διαφορετικό προσφέρει αυτή η διατροφή λοιπόν;
  • Τέρμα το stress! Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείς αν θα προλάβεις το πρωινό, δεν χρειάζεται να τρως κοιτάζοντας συνέχεια το ρολόι , η διατροφή είναι πολύ εύκολη και ελαστική. Το ζητούμενο είναι η διατροφή να κάνει την ζωή σου εύκολη και όχι δύσκολη!
  • Έντονα και στοχευμένα αποτελέσματα με τρία διαφορετικά στάδια ανάλογα με το επίπεδό σου!
  • Ζεις παραπάνω! Καθόλου μεταλλαγμένα τρόφιμα σημαίνει μεγαλύτερος μέσος όρος ζωής, λιγότερα προβλήματα υγείας τώρα αλλά και στο μέλλον. Η διατροφή ακολουθεί τα πρότυπα των προγόνων μας και αποσκοπεί στο να παράγει μακροζωία αξιοποιώντας τις αντικαρκινικές ιδιότητες των τροφών χωρίς να δηλητηριάζει το σώμα σας με επεξεργασμένα τρόφιμα. Το καλό με τη διατροφή αυτή είναι ότι μπορείς να τη βάλεις στην καθημερινότητά σου και να τη συνηθίσεις πολύ εύκολα. Δεν θα σε κουράσει, δεν θα σε αγχώσει, είναι αρκετά ελαστική και γρήγορα αποτελεσματική διατηρώντας την υγεία του σώματος και την καύση του λίπους σε υψηλά επίπεδα. Δεν έχεις παρά να τη δοκιμάσεις!
Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί, όμως όλοι μπορούμε να αλλάξουμε το σώμα μας ανεξάρτητα από την ηλικία ή το βάρος μας. Δεν υπάρχει σώμα που ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ !!

Kαμία φορά απλά θέλουμε κάποιον να μας δείξει το σωστό δρόμο!

Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε μαζί τη δική σας ξεχωριστή περίπτωση και να βρούμε την πιο ιδανική λύση που να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.