Προφίλ

Η Διατροφή

Bonus Πρόγραμμα

On Line Πληρωμή

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις :


Γιατί να μπω στη διαδικασία να κάνω μια διατροφή ;

Αν εξαιρέσουμε τα περιττά κιλά που μπορεί να υπάρχουν, σίγουρα πολύ σημαντική είναι και η πάροδος του χρόνου. Μετά τα 30 χρόνια ο μεταβολισμός ξεκινά να μειώνεται 2% κάθε χρόνο. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάς τον μεταβολισμό σου σε ένα υγιές επίπεδο γιατί είναι πολύ πιθανό μετά από μερικά χρόνια ο οργανισμός σου να καίει τόσο λίγες θερμίδες ώστε να υπάρχει αύξηση σωματικού λίπους ακόμα και αν η ποσότητα του φαγητού που καταναλώνεις δεν είναι υπερβολική. Το ίδιο βέβαια μπορεί να συμβεί και σε νεαρά άτομα τα οποία δεν τρέφονται σωστά.

Έχω σταματήσει και ξεκινήσει πολλές φορές ένα διατροφικό πρόγραμμα. Τι διαφορετικό υπάρχει σε αυτή τη διατροφή ;

Η διατροφή είναι εύκολη, δεν απαιτεί ούτε πολλά γεύματα μέσα στην ημέρα, ούτε δύσκολες τροφές ή περίπλοκες στην προετοιμασία τους. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα να υπάρχει και γλυκό κάθε ημέρα. Είναι μια διατροφή που δεν θα σε κουράσει έτσι ώστε να έχεις τις ψυχικές αντοχές να την συνεχίσεις μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μόλις σταματώ μια διατροφή παίρνω αμέσως τα κιλά που έχω χάσει. Γιατί ;

Το διατροφικό πρόγραμμα που είχες ακολουθήσει ήταν λάθος. Το νόημα της διατροφής δεν είναι να χάσεις γρήγορα κιλά με οποιοδήποτε κόστος. Αν τα κιλά αυτά δεν είναι λίπος αλλά μυϊκή μάζα τότε ο μεταβολισμός σου όταν τελειώσεις την διατροφή θα καίει πολύ λίγες θερμίδες. Το αποτέλεσμα θα είναι να πάρεις πάλι πίσω όλα τα κιλά που έχασες.

Μόλις γέννησα και έχω παραπανίσια κιλά, Τι μπορώ να κάνω ;

Δεν είσαι πλέον μόνη σου. Η Καλισθενική διατροφή είναι ό,τι καλύτερο για μια γυναίκα μετά τη γέννα. Προμηθεύει το σώμα σου με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, ενώ ταυτόχρονα ξυπνά τον μεταβολισμό σου με αποτέλεσμα το σώμα σου να αρχίσει να καίει θερμίδες λίπους ξανά. Η διατροφή είναι ιδανική για γυναίκες μετά την εγκυμοσύνη ακόμα και κατά την διάρκεια του θηλασμού.

Οι διατροφές που έκανα ήταν μονότονες με αποτέλεσμα να χάνω το κουράγιο μου. Η δικιά σας διατροφή τι διαφορετικό έχει ;

Η διατροφή εντάσσεται σε μια νέα κατηγορία διατροφών και είναι ανταποδοτική. Υπάρχουν τρία στάδια. Όσο καλύτερα τα πας σε κάθε στάδιο τόσο πιο γρήγορα αρχίζουν να μπαίνουν και πιο πολλές τροφές στη διατροφή σου. Αυτό γίνεται γιατί στο πρώτο στάδιο ο μεταβολισμός σου αρχίζει να ξυπνά και να καίει περισσότερες θερμίδες, κάτι το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα στα επόμενα στάδια να περιορίζουμε όλο και λιγότερο τη διατροφή.

Υπάρχει λύση για μένα που δεν έχω πολύ χρόνο για να μαγειρεύω ;

Φυσικά! Όπως είπαμε η διατροφή δεν απαιτεί πολλά γεύματα.Είναι κατανοητό πως οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής απαιτούν και ένα ανάλογο πρόγραμμα διατροφής.Χρόνος για περίεργες και χρονοβόρες συνταγές συνήθως δεν υπάρχει!