Η Διατροφή

Ερωτήσεις

Bonus Πρόγραμμα

On Line Πληρωμή

Επικοινωνία

Προφίλ

Χρήστος Αθανασιάδης, Fitness Nutritionist


Ονομάζομαι Χρήστος Αθανασιάδης και ξεκινώντας θα ήθελα να αναφέρω λίγα πράγματα για μένα. Κάνοντας μια σύντομη ανασκόπηση για την πορεία μου μέχρι τώρα θα ήθελα να τονίσω ότι το ενδιαφέρον μου για τη διατροφή φάνηκε από μικρή ηλικία όταν ξεκίνησα να ενημερώνομαι για ότι καινούργιο υπήρχε στον τομέα της δίαιτας και της διατροφής έχοντας ως πρώτο πελάτη τον ίδιο μου τον εαυτό.

Στη συνέχεια απέκτησα σημαντική γνώση και εμπειρία για τη διατροφή, όπως και το πτυχίο μου, από τον Διεθνή Αθλητικό και Επιστημονικό Οργανισμό που εδρεύει στη Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η παρακολούθηση διεθνών σεμιναρίων όπως και η καθημερινή αναζήτηση καλύτερων και ασφαλέστερων διατροφικών λύσεων για το ευρύ κοινό υπήρξαν σημαντικά θεμέλια για τη διαμόρφωση της επαγγελματικής μου ταυτότητας.

Η μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση όπως και η στήριξη που είχα με οδήγησε να δημιουργήσω την εταιρία Nutrition Help. Μια εταιρία που εξυπηρετεί τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες του κάθε ανθρώπου με επαγγελματισμό αλλά και με σεβασμό προς το κάθε άτομο ξεχωριστά,με το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό.

Σκοπός της εταιρίας είναι να συμβάλλει διατροφικά στα μέλη της ώστε να βελτιώσουν αισθητά την ποιότητα ζωής τους. Στόχος μας είναι ή δημιουργία ενός καλαίσθητου και υγιούς σώματος όπως και η προαγωγή ενός υγιούς τρόπου ζωής να γίνει για εσάς πραγματικότητα. Θα είμαστε δίπλα σας σε αυτή σας την προσπάθεια πάντα με υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες και στα θέλω σας.

Με σεβασμό,

Χρήστος Αθανασιάδης 

Nutrition Help business owner